Geschreven Gedichten

Stilte is een oneindige rijkheid @ Wander

Ik ben een piekeraar is mij verteld. En dat gaf mij weer voldoende stof tot nadenken. Want dat doet nogal wat met je. Het veranderd niet alleen de manier hoe je in het leven staat of tegen dingen aankijk. Ook wie je daadwerkelijk bent is even zoek. Thans, anders dan dat je dacht. En daar kwam mindfulness, schrijven (van verhalen, columns & gedichten) maar ook het lezen van wat anderen schrijfwerken als blog artikelen en columns of verhalen om de hoek kijken. Iets wat ik met veel liefde en plezier doe en graag laat samenkomen met mijn ongekende passie voor fotografie en fotobewerking. Iets wat later op mijn website geschreven gedichten zal worden toegevoegd.

Maar wat kun je nu allemaal lezen en bezichtigen op mijn website geschreven gedichten. Daarover vertel ik je graag. Het gros van de gedichten, rijmen en verhaaltjes of columns heb ik geschreven voor niemand anders dan mijzelf. Soms om een gevoel dat mij in de weg stond en vaak omdat ik graag schrijf. En ineens las iemand mijn schrijfwerken die er ongekend positief op reageerde.

Hoewel ik toen nog steeds erg terughoudend was kwam langzaam het idee voor een website op mijn pad. Want ik ben eerlijk als ik je vertel dat mijn schrijven en idee van poëzie of gedichten en verhalen of wat dacht je van fotowerken verre van goed of perfect zijn. Maar gelukkig verschillen meningen. En zijn er dus veel mensen die er steun aan vinden. En voor die mensen blijf ik schrijven. Elke dag opnieuw duik ik achter de computer om emotie, gevoel, beleving en beeld te verwoorden.

Veel leesplezier op mijn gedichten website,
Geschreven Gedichten @ Wander