Over Geschreven Gedichten

Gedichten met een verhaal

Gewoon Heftig ...

Een deel van mijn gedichten lees je op deze website. Ik hoop je er natuurlijk mee te inspireren en raken, maar daar stopt het niet! Op dit moment ben ik namelijk druk met het bundelen van mijn mooiste en meest emotionele gedichten, verhalen en emoties in het digitale boek gewoon heftig. 

Mijn dichtwerken, het begon allemaal met chronische pijn...

Mijn reis in de wereld van poëzie, rijm en schrijven vond zijn oorsprong in een zee van pijn en verdriet. Een drang om mijn gevoelens en emoties te uiten was er, maar de juiste woorden bleven ongrijpbaar, net buiten bereik. 

Verrassend genoeg vond ik mijn stem pas echt toen ik me liet inspireren door de kracht van gedichten, de schoonheid van poëtische teksten, en af en toe een paar betekenisvolle zinnen die resoneren met inhoud.

Je kunt van iedere ervaring, gebeurtenis en emotie een gedicht of rijm schrijven...

Elke ochtendkoffie heeft zijn eigen verhaal, elk moment zijn eigen gedicht. Of het nu de stilte van de dageraad is, de frons van een buurman, of het hartzeer van verlies, poëzie biedt een canvas waarop jouw gevoelens vrijelijk kunnen stromen. In de wereld van verzen is elke emotie geldig, elke gedachte welkom. 

Er is geen 'verkeerd' in de expressie van het hart; elk woord dat je neerpent, is een reflectie van jouw authentieke ervaring.