Gedicht laten maken

Hét perfecte cadeau

100% maatwerk

Je kunt rekenen op 100% maatwerk. Echt door mij als mens geschreven, zonder tussenkomst van kunstmatige intelligentie.

Vrij te gebruiken

Na betaling voor het gedicht en de bijbehorende werkzaamheden, mag je het gedicht naar eigen inzicht gebruiken op media van jouw keuze.

Digitale levering

Bij het schrijven van gedichten of soortgelijke teksten spreken we altijd digitale levering af, met de optie voor fysieke levering.

Kwaliteit

Elk gedicht dat ik schrijf is van hoge kwaliteit; voor de digitale levering van gedichten en teksten vindt er nog een extra controle plaats. 

Aantrekkelijk tarief

Voor het schrijven van gedichten en vergelijkbare teksten hanteer ik een aantrekkelijk tarief dat aansluit bij de schrijf-opdracht.

Correctie incl.

Klinkt een zin, woord of opzet niet helemaal zoals je bedoeld hebt? Geen probleem. Ik ga na jouw feedback gelijk aan de slag met de correctie.

In elk bijzonder moment schuilt een verhaal dat wacht om verteld te worden. Als tekstschrijver is het mijn ambacht om de essentie van deze momenten te vangen in woorden die resoneren en beklijven.

Het gaat niet alleen om het rijmen van regels, maar om het weven van emoties en ervaringen in een tapestrie die de lezer raakt en meeneemt op een reis door herinneringen en dromen.

Het vinden van de juiste woorden is als het componeren van een melodie die alleen voor jou speelt. Jouw unieke momenten verdienen poëzie die uniek is en in rijm die naadloos aansluiten bij jouw gevoelens. 

Laat mij de architect zijn van jouw gedichten, die met zorgvuldig gekozen woorden jouw speciale gelegenheden veranderen in onvergetelijke herinneringen. 

Meest gestelde vragen

Zijn de gedichten uniek?

Mijn gedichten zijn volledig uniek en door mijzelf geschreven, passend bij het thema, de gelegenheid of het verhaal dat je met mij wilt delen.

Voor wie schrijf je gedichten op maat?

Vind je mijn dichtstijl leuk? Dan schrijf ik met plezier een gedicht dat bij je past. Je kunt een gedicht voor jezelf laten maken of als cadeau geven.

Kun je bestaande gedichten herschrijven?

Een gedicht is iets persoonlijks; het raakt je, of het doet dat juist niet. Soms ben je niet helemaal tevreden of ontbreekt net die ene touch in taal en vorm. Ik sta klaar om je te helpen, soms door de structuur aan te passen, maar het kan ook met een simpele tip (die is gratis).

Wat kost een maatwerk gedicht?

De prijs voor het schrijven van een uniek gedicht hangt volledig af van de voorbereiding, de gewenste lengte van het gedicht, de tijd dat ik uiteindelijk met een gedicht bezig ben. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen